Doamna Chiajna și amantul ei secret, Marius Avram: Petrolul – Concordia 0-1!

chiajna Doar pentru orgoliul de a nu pierde ultimul meci de pe Ilie Oană în acest sezon de Liga I. Pentru asta a mai jucat Petrolul meciul cu Concordia, o echipă care mereu mi-a creat senzația de pocire a fotbalului, de schimonosire a acestui fenomen.

Petrolul a pierdut, 0-1, nu neapărat surprinzător, dar nu știu de ce naiba am mai fost obligat să văd, în tristețea asta, încă un episod al poveștii de iubire dintre Doamna Chiajna și amantul ei, Marius Avram. Dincolo de faptul că nu a văzut că Tincu l-a împins pe Popescu la faza singurului gol, ”jumătatea” asta de arbitru și brigada lui au dat senzația că au fluierat doar pentru Chiajna, într-un meci care trebuia să fie un spectacol, în lipsa mizei reale.

În rest, despre meci sunt puține de spus, prima repriză fiind una cu faze de poartă pentru Petrolul, cu ratări, cu un gol anulat lui Roberto Alecsandru, cu o bară a lui Paolucci, în vreme ce partea secundă a fost una din care memoria fotbalului va reține doar penibilul desăvârșit atins de Milevski, un jucător care a ratat de o manieră care nu poate fi descrisă penaltiul acordat de Avram (n.n- în toate meciurile arbitrate de Avram Chiajna a avut penalti!!!).

Petrolul și-a încheiat aventura din acest sezon, de pe teren propriu, cu un eșec, dar nu asta contează, ci faptul că Liga I fără Petrolul va fi mult mai săracă. Iar Petrolul, fără Liga I, speră doar că va mai fi!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*