Divizia de panzere în acțiune: CSM Ploiești – U Jolidon Cluj 35-21!

victoriecsm Un meci în care divizia de panzere a lui Hrupec a strivit sub șenile ”bomboanele” lui Jolidon, un meci care adâncește regretul că o astfel de echipă, precum cea a CSM-ului, a irosit niște puncte, în tur, care o transformau acum în favorită la cupele europene.

Dar și un meci în care handbalistele CSM-ului și-au respectat cartea de vizită și au impresionat, realmente. Doar primele 7 minute a fost echilibrate, apoi, treptat, ploieștencele au mărit ecartul: A fost 11-5 în minutul 15 și 19-10 la pauză, destinația celor trei puncte fiind, deja, stabilită din primul mitan.

Partea secundă a însemnat doar posibilitatea de a mări diferența pentru fetele de la CSM, care puteau câștiga chiar și mai clar decât au făcut-o. A fost 35-21 și demonstrația a devenit completă. Cu cele trei puncte adunate, CSM și-a blindat locul al șaselea și mai păstrează șanse matematice de a prinde unul dintre primele cinci locuri ale ierarhiei.

Și după meciul de astăzi este destul de limpede de ce echipa ploieșteană are al treilea atac al Ligii Naționale, după CSM București și HCM Baia Mare, formații din altă galaxie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*