Din Ploiești, cu respect, pentru puștii lui ”U”!

ucluj Esența jocului de fotbal se dezvăluie foarte rar în vâltoarea unui joc 11 la 11 modern, măcinat și zdrodit de interese financiare. Ideea de a revela, din când în când, esența acestui sport este necesară, pentru ca fotbalul să aibă viitorul just, pe care-l merită.

În Cupa României, meciul dintre U Cluj și FCSB a reușit să arate esența fotbalului. Dăruire pentru culorile clubului, susținere fantastică din tribune, organizare și, mai ales, încrederea că se poate!

Dulap, Crișan, Cocină, Calcan, Hampea, Candea, Greu și ceilalți copii ai Clujului au pierdut la limită, după o greșeală personală, dar au câștigat respectul fanilor adevărați ai fotbalului din toată România!

Din subsolul Ligii a doua, unde se află acum, spiritul lui U va duce această echipă, nu peste mult timp, acolo unde merită!

Într-un fotbal în care mercenarii și impresarii fac legea, exemplul lui U este de urmat. Dincolo de rezultate imediate, de retrogradări sau de insolvențe! Ca ploieștean, am fost tare mândru de puștii lui U care au fost pe teren, dar și de aceia din tribună. Nu de alta, dar Gaudeamus sau Oda bucuriei nu sunt ”piese” de rezistență în repertoriul altor galerii din România!

1 Comment on Din Ploiești, cu respect, pentru puștii lui ”U”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*