Dezintegrați pe terenul unei campioane dezintegrate: Minaur – CSM Ploiești 34-23!

handbalmasculin Handbaliștii de la CSM Ploiești au o problemă gravă de atitudine, în primul rând. Înaintea meciului cu Minaur, campioana en-titre, dar o echipă dezintegrată, practic, care a rămas doar cu numele în acest an, directorul tehnic al ploieștenilor, Ion Nicolae, declara următoarele:

„E un meci în care punctele sunt foarte importante, aşa că va trebui să fim foarte concentraţi de-a lungul celor 60 de minute şi să facem totul pentru a nu pierde. Sper că băieţii au înţeles şi ei miza acestei confruntări şi că vom reuşi să eliminăm greşelile care ne-au făcut să pierdem meciuri în care am jucat, bună parte din timp, de la egal la egal cu adversarii”

Ei bine, domnule Nicolae, băieții au dat senzația că n-au înțeles nimic și s-au cam făcut de râs cu acest rezultat. S-au făcut de râs pentru că nicicând nu vor mai avea șansa să prindă Baia Mare într-o asemenea situație.

Handbaliștii care poartă acum tricoul CSM-ului sunt lamentabili din perspectiva atitudinii, iar asta este grav, la un club la care, de bine de rău, au primit și primesc niște bani pe care nu i-ar lua în altă parte. Cu excepțiile de rigoare, desigur. Trebuie să dea și ei ceva la schimb, ceva mai mult decât 4 victorii în 19 meciuri, unui oraș în care handbalul masculin a avut modele adevărate.

Din fericire pentru ei, handbaliștii ploieșteni au șansa reabilitării în meciurile următoare, nu pentru că s-ar transforma peste noapte în paralei, ci pentru că vor avea adversari modești. Dacă nici acum, mai bine…știți voi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*