Decizie bizară a lui Selymes

confselymes Antrenorul Petrolului va fi prezent astăzi la meciul dintre FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu, pentru a vedea live echipa olteană, adversara Petrolului la următorul meci programat pe Ilie Oană. Decizia lui Selymes este bizară, ținând cont de faptul că ploieștenii joacă dumină la Iași.

Dacă Selymes vroia detalii despre jocul Pandurilor putea să trimită unul dintre oamenii din staff să vadă meciul, nu era nevoie de prezența lui. Pentru că este prezumat faptul că antrenorul principal are încredere în staff-ul său.

Poate Selymes știe mai multe, luând o astfel de decizie, dar ea nu este una firească, mai important pentru antrenorul principal al unei formații fiind să pregătească proxima partidă a echipei lui, nu să vadă la lucru o formație pe care o va întâlni peste 3 etape!

1 Comment on Decizie bizară a lui Selymes

  1. Imi aduc aminte ca astfel de decizii lua si in trecut, niciodata nu l-am inteles pe antrenorul Selymes, ca om nu am nimic sa-i reprosez. Pe dealta parte, poate chiar nu are incredere in propriul staf tehnic, o problema severa 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*