De la PUIE MONTA la CUIE MAPRĂ!

capra Uite că Ponta a cedat, până la urmă! Tot la despărțire a ajuns, oricât de mult s-a ținut de scaun. Nu știu de ce, deși pare logic, Capră, de la Petrolul, îmi pare un fel de Ponta, mai puțin școlit, ce-i drept! Toată lumea îl vrea plecat, dar el nu se dă dus! Deocamdată, dar e limpede că are zilele numărate.

Dacă a mers sloganul PUIE MONTA, de ce n-ar merge și la Ploiești CUIE MAPRĂ?

Vor apărea unii care să spună că și Ponta și Capră au făcut și lucruri bune. Asta este indiscutabil, doar fanaticii nu le recunosc. Este evident că au făcut și lucruri bune, dar esența este alta: pe lângă lucrurile bune pe care le-au făcut, răul provocat tot de ei este imens.

Capră ce naiba mai vrea de la Petrolul, acum? Bani nu mai are cum să scoată, pentru că a demonsrat că e incompetent și a dus echipa într-un hău din care nu va mai ieși decât atunci când el va fi plecat! Nu i-o fi și lui mai bine acasă, cu familia, cu ale lui, zic?

Uite, Viorel are timp de Daciana, acum! Tu, Daniel, nu ai vrea să ai timp pentru ai tăi? Dacă nu, citește titlu încă o dată. Și încă o dată, și încă o dată!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*