De la Petrolul, ce jucători au conturi la casele de pariuri online?

petrolulantrenament Ar fi foarte interesant de aflat și se va afla, cu siguranță. Și dintre cei care sunt acum în lot, dar, mai ales, dintre cei care au încheiat sezonul trecut! Suspiciuni au fost multe, meciul de la Chiajna, din ultima etapă, fiind cap de afiș. Să nu iasă la iveală, însă, faptul că nu doar jucătorii au pariat, ci și oficiali ai echipei, că atunci ar fi o situație explozivă. Iar această din urmă variantă nu trebuie exclusă.

„Sunt foarte, foarte mulţi jucători din Liga 1. Sunt şi de la cluburile mari. Sunt cluburi la care sunt câte 4-5 jucători cu conturi. Probabil, o să iasă la iveală şi nişte arbitri, şi nişte conducători. O să fie circ”- a declarat pentru Prosport o sursă din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Mai mult, Cristinela Nestor, președinte al ONJN a declarat că a fost fixată o întrevedere cu reprezentanții FRF, în acest sens, în săptămâna următoare.

Este greu de crezut că Petrolul nu va avea jucători pe această listă, astfel încât nu peste mult timp vor apărea răspunsuri la multe întrebări care păreau fără răspuns. Nu că n-ar fi avut unul, ci pentru că nu putea fi rostit, ca să spunem așa!

1 Comment on De la Petrolul, ce jucători au conturi la casele de pariuri online?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*