De data asta, Hagi are dreptate!

hagi Hagi are destule momente în care declarațiile lui sunt marcate de o doză mare de subiectivism, ușor îndepărtate de realitatea fotbalistică. De această dată, însă, Hagi are dreptate atunci când spune că e inexplicabilă neconvocarea lui Florin Tănase la naționala U 21 a României. Selecționerul aceste echipe, Cristi Dulca, nu l-a convoca pe Tănase, deși este, de departe, cel mai bun jucător la nivelul său de vârstă. Are 7 goluri marcate în campionat, 3 pase decisive și 3 penaltiuri obținute. Puștiul are viteză, are tehnică, nu stă degeaba pe teren, încercând permanent să se demarce pentru a primi mingea.

Dulca a luat-o pe urmele lui Pițurcă și a declarat la emisiunea moderată de Rad Naum, la Digisport, că nu l-a convocat pe Tănase pentru că așa a considerat el! Nu e un argument, e o replică în bătaie de joc!

La cum joacă puștii lui Hagi este normal ca de la Viitorul să vină grosul naționalei de tineret, nu doar trei jucători. Hagi are dreptate, de această dată, iar semnalul tras de el este just! Să lăsăm interesele obscure și să promovăm adevărații tineri fotbaliști, domnule Dulca!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*