Dacă nici cu Pandurii…

golcusubotica Petrolul se află în fața unei perioade care poate deveni definitorie pentru tot sezonul competițional. Fără victorie în patru meciuri, deși a jucat cu echipe precum Voluntari, Iași sau Chiajna, Petrolul se pregătește acum de trei meciuri mai tari decât cele amintite, cu Pandurii, CFR și FC Botoșani, partide care vor fi comprimate în doar șase zile!

În aceste condiții, partida cu Pandurii, prima din această triplă, devine și mai importantă, nu neapărat ca exprimare în joc a echipei, cât din perspectiva rezultatului. Sigur, ar fi de dorit ca Petrolul să bifeze un succes ca urmare a unui joc de calitate, dar și mai important ar fi să ia toate cele trei puncte indiferent de calitatea jocului prestat.

Dacă nu, gluma se îngroașă și este cunoscut faptul că odată intrat în morișca disperării, greu mai ieși! Mai ales în fotbalul nostru! 

Va fi greu, însă, pentru Selymes să rezolve ecuația meciului cu Pandurii, dacă el va fi unul ”normal”. Fără Faug Porret, suspendat din cauza cartonașului roșu văzut la Chiajna, Benga va avea un partener nou în centrul defensivei, cel mai probabil Alexandru Tudose, transferat de lupi acum două zile. Iar un cuplu de fundași centrali ca evoluează în premieră împreună nu este un element liniștitor. Apoi, pentru a câștiga echipa trebuie să marcheze, iar la acest capitol speranțele se leagă de prestațiile lui Zoubir, Marinescu, Moussa și, poate, Nepomuceno. 

Iar fazele fixe ar putea fi cheia meciului! Este momentul ca Petrolul să bifeze primul succes, Pandurii nefiind o formație de speriat în acest sezon, dar nici una pe care s-o bați din greșeală! Deși, nici așa n-ar fi rău pentru ploieșteni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*