Dacă mai au un pic de onoare, jucătorii Petrolului trebuie să lupte pentru calificare!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 (20.09.2015) Jucătorii Petrolului au schimbat până acum doi antrenori în doar 15 etape. Jucătorii Petrolului nu sunt neplătiți cum sunt cei ai Astrei și tot jucătorii Petrolului de acum sunt aceia care au târât în derizoriu numele clubului pe care-l reprezintă.

Ei bine, la Timișoara, în optimile Cupei României, acești jucători trebuie să arate că mai au un pic de onoare și să lupte pentru calificare. Măcar atât! Să lupte!

Pentru că atitudinea va fi cea care va decide câștigătoarea partidei de pe Bega. Adversarul nu este de speriat, singurii adversari ai ploieștenilor fiind chiar ei. Măcar o răbufnire de orgoliu să apară. Dacă mai au așa ceva! Li s-a dat o șansă enormă să joace pentru o echipă de talia Petrolului și trebuie să dea ceva la schimb, nu doar dureri de cap. Dacă sunt capabili cu adevărat. Dacă nu, să intre Alecsandru, Chiriță, Radu și alți puști ai Ploieștiului, care măcar vor lupta pentru onoarea de a purta tricoul galben-albastru!

 

1 Comment on Dacă mai au un pic de onoare, jucătorii Petrolului trebuie să lupte pentru calificare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*