Cum se întoarce roata! Petrolul poate ieși din insolvență până la vară, iar ASA poate intra în colaps!

echipa Așa se întâmplă când mentalitatea de român neaoș te face să te uiți peste gard, să cânți prohodul altora, uitând să vezi ce e la tine în curte!

La Târgu Mureș sunt probleme, negate , normal de șefii clubului, așa cum au fost negate, inițial și la Ploiești. În schimb, la Petrolul lucrurile, departe de a fi limpezi, se asează, temeinic, pentru o nouă construcție serioasă.

Faptul că Petrolul prezintă interes pe piață nu este o noutate, așa cum au prezentat-o unii. E adevărat, confirmarea unei scrisori de intenție din partea unui grup cu forță financiară, din zona Golfului, reprezintă un mare pas înainte. Atenție, însă, nu este vorba despre Qatar Investment, care patronează PSG, speculațiile pe această temă fiind multe, dar necredibile. Dar există interes pentru preluarea Petrolului, așa cum a existat și înainte ca Dan Capră să fie arestat.

Că Massone, de la Ceahlăul, și Moraru, de la Rapid, au vrut cu disperare Petrolul este deja de notorietate. Așa cum și interesul arabilor nu a fost doar unul inventat de presă.

”Da, am mai spus, există o scrisoare de intenție, dar nu e nimic așa de surprinzător. Petrolul a prezentat mereu interes pentru o eventuală preluare. Dar nu putea fi preluat clubul în orice condiții. Important este că Dan (n.n.- Capră) vrea să vândă. Asta să fie limpede pentru toată lumea! Să vedem ce se va întâmpla, dar e cert că interes există și nu doar din partea unei firme.”- ne-a declarat Andi Crângu.

Ușor, ușor, lucrurile se vor așeza la Petrolul și poate mai repede decât credeau unii. Care sperau ca Petrolul să moară! Nu doar că trăiește, dar s-ar putea, spre ciuda lor, să trăiască din ce în ce mai bine, mai ales din vară!

1 Comment on Cum se întoarce roata! Petrolul poate ieși din insolvență până la vară, iar ASA poate intra în colaps!

  1. De a intentia de a cumpara pana la finalizare intr-un contract va dura mai mult de cateva luni si poate afecta planurile echipei dar oricum decat faliment mai bine asa.
    Doar auditul se va intinde pe minim jumatate de an iar apoi actele vor mai sta pe la avocati ceva timp iar negocierea finala va avea si ea timpul ei alocat. Nimeni nu cumpara in orb si sa se trezeasca ca mai apar si alte sume de plata (ca la rapid).
    Strategia lor de marketing e buna (trezeste interes si promoveaza venirea in zona prin anunturi de intentie si posibile fapte bune) si faptul ca vin firme care vor investi in zona e de bun augur pentru noi toti dar sa vedem cum se concretizeaza.
    Se va vorbi in presa multe saptamani de eni, gratuit, iar asta pentru ei e un lucru bun. Sa speram ca nu e doar atat: „intentie”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*