Cu oameni ca el, Petrolul chiar poate renaște!

iuliano Un bun profesionist are impact imediat în activitatea societății pentru care lucrează. Și, atât timp cât nu i se cere altceva, decât să facă bine ceea ce știe să facă, sunt șanse mari ca întregul din care el face parte, profesional, să aibă de câștigat, în mod real.

Este cazul lui Iuliano Ene, directorul de marketing de la FC Petrolul. Omul care are un merit uriaș în faptul că planul de reorganizare propus de FC Petrolul a fost acceptat, dar nu doar atât! El este responsabil și pentru parteneriatele pe care Petrolul le-a perfectat în această pauză competițională și nu e străin de faptul că abonații FC Petrolul, în sezonul care începe pe 11 iulie, vor beneficia și de reduceri în alte domenii, decât cel sportiv.

Sunt idei puse în practică de un profesionist, de un om care și-a făcut un nume în meseria lui și care chiar face ceea ce știe el mai bine pentru ca Petrolul să aibă un departament de marketing cu adevărat lăudabil.

Dacă și în plan sportiv Petrolul se va ridica la nivelul departamentului de marketing, atunci sunt șanse să redevină o echipă de top. Până atunci, însă, Iuliano Ene este omul momentului la Petrolul.

2 Comments on Cu oameni ca el, Petrolul chiar poate renaște!

  1. intr-adervar d-l iuliano ene cred ca are stofa de manager. in primul rind cind la adunarea cu suporterii, prin argumentele prezentate a reusit sa inabuse invectivele si injuriile unei parti a galeriei petroliste, reusind sa-i convinga de veridicitatea celor spuse si prezentind cit mai real situatia echipei. astazi m-am convins inca o data ca d-l rachita nu cunoste proverbul: ” despre morti se vorbeste numai de bine” transformindu-se intr-o bocitoare care a spus numai lucruri urite si sper ca si neadevarate, dovedind inca o data ca bunul simt si respectul fata de echipa care l-a consacrat in fotbalul mare nu-l da afara din casa. astazi la emisiunea de la sport.ro pur si siplu a cintat prohodul acestei echipe, atacind conducerea actuala a echipei si managementul de pina acum. au fost multe echipe prezentate , dar pina acum nimeni nu a atacat asa vehement situatia unei echipe din liga 1 asa cum a facut d-l rachita. oare daniel chirita , finul acestuia avea dreptate cind l-a acuzat pe d-l rachita de multe rele facute in cirdasie cu fostul primar. asa ca d-le rachita, lasa-ne in saracia noastra si nu mai arunca cu noroi intr-un om cazut la pamint. mai bine l-ai ajuta sa se ridice. HAI PETROLUL.

  2. Auzi mai Răchită : ” liniște ce dracu” du-te la arabi sau in alta parte ca nu ești bun de nimic.Mai bine spuneai ca te-a aruncat Piturca ca o măsea stricata…si nu ești bun decât de mâncat rahat ( turcesc )

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*