Cu ajutorul lui Marius Avram, Timișoara a eliminat-o pe Petrolul din cupă!

avram Petrolul chiar a luptat pentru calificarea în sferturile Cupei României, dar a avut de înfruntat nu doar adversarul, ci și unele decizii de arbitraj care au favorizat gazdele. După ce Nepomuceno a trimis în bară din lovitură liberă, în minutul 22, Marius Avram a dictat penalti pentru Timișoara, după un duel dintre Popescu și Chiriță. Sigur, se poate vorbi despre o imprudență a tânărului petrolist, dar a fost un penalti ușor acordat pentru gazde. Hernandez a transformat pentru 1-0, iar imediat după această fază, Avram i-a arătat două galbene într-un minut lui Ropotan, al doilea fiindinexistent. Adică după ce ai dat penalti gazdelor, mai elimini și un fotbalist de la oaspeți, pâmă la pauză, deși nu a fost nici pe departe un fault care să necesite un al doilea avertisment.

Chiar și așa, în partea secundă, Petrolul, cu un om mai puțin, a jucat mai bine decât bănățenii, a mai dat o bară prin același Nepomuceno, ghinionistul de serviciu, și a egalat după o fază colectivă superbă, inițiată de Zoubir, continuată de Faug-Porret și de Moussa și finalizată de Velasco. Era minutul 70, dar nu avea să fie și scorul final. În minutul 84, Tudose a făcut un fault absolut ilogic, în preajma careului, din lovitura liberă acordat mingea intrând în poartă în urma unui carambol în care au fost implicați Cobrea și Benga.

Petrolul a părăsit astfel și Cupa României, dar în sferturi nu s-a calificat echipa mai bun, în acest joc, ci doar echipa mai avantajată de arbitraj!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*