CSM Ploiești – HCM Baia Mare 23-29

echipacsmfeminin A fost genul de meci în care echipa ploieșteană și-a făcut singură o radiografie. A început meciul foarte bine, în compania unei echipe stelare, a arătat că poate mai mult, dar, în partea secundă și-a etalat și slăbiciunile, taxate imediat de o formație de top.

În fapt, meciul s-a jucat, practic, în repriza secundă, în ultimele 20 de minute. Fără aportul ofensiv al interilor Tudor și Dmitrovic, doar cu zbaterile lui Bozovic și Farcău, cu două aruncări de la 7 metri ratate și cu multe șuturi care nu au nimerit poarta, CSM Ploiești a pierdut acest joc, diferența de 6 goluri fiind, însă, exagerată față de ceea ce s-a jucat.

A fost, una peste alta, un meci în care Ploieștiul a arătat că are, totuși, o echipă de handbal feminin valoroasă și care poate câștiga cu orice altă formație în afara CSM-ului din București și a HCM-ului din Baia Mare. Cu o condiție, aceea de a evolua concentrat, atent, la fiecare meci. Nu așa cum a făcut-o cu Slobozia. Acela era meciul care trebuia câștigat, nu cu Baia Mare. La acest joc, echipa a luat bile albe, dar nu suficiente cât să le acopere pe cele negre luate cu Slobozia.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*