CSM Ploiești a câștigat cu HC Zalău și a urcat pe loc european!

csmgalben Tadici anunțase înainte de meci că este deranjat de ora la care se dispută meciul de la Ploiești. Iar fetele antrenate de Hrupec au vrut și au reușit să-i mai dea un motiv de supărare, de această dată unul real. Așa că au bătut echipa lui Tadici cu 22-20 (14-10), la capătul unui meci în care ploieșteancele puteau face și scor, dacă ar fi reușit să elimine inconstanța din exprimarea lor pe teren.

Oricum, după un avantaj de 4 goluri la pauză, CSM Ploiești a avut un start perfect de repriză secundă și s-a distanțat, în minutul 40, la 7 goluri: 18-11. Din păcate, însă, din acel moment jocul echipei ploieștene a scârțăit, pe faza de atac în special, acesta fiind, în fapt, singurul motiv pentru care victoria nu a fost mai clară. Pentru că în momentele de luciditate, CSM Ploiești a fost net superioară, victoria neputând fi contestată.

Cu acest succes, CSM Ploiești a urcat pe locul 5, loc european, și după meciurile cu Brăila și Zalău poate fi conștientă că are forța de a prinde Europa.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*