CSM București a câștigat Liga Campionilor și a mai scris o filă în cartea mândriei de a fi român!

csmcucuresti În mod normal, la cât de mult a evoluat handbalul feminin în ultimii ani, ar fi trebuit să fie ceva ireal. În realitate, la nivelul de joc la care a ajuns formația bucureșteană este un rezultat nu neapărat așteptat, dar nici foarte surprinzător.

Cea mai mare bucurie este faptul că fetele de la CSM  au câștigat chiar în țara adversarei fin finală, Gyor, chiar dacă a fost nevoie de aruncările de departajare. Poate acum vor ști toți de ce Bucureștiul nu este Budapesta.

Și a mai relevat un lucru această performanță. Faptul că, de departe, România trăiește la jocurile de echipă grație handbalului feminin! Nu prin fotbalul de la care mulți așteaptă ceea ce nu se poate!

A fost un eveniment sportiv de genul acelora pe care, dacă ai noroc, le prinzi de câteva ori în viață. Noi am avut norocul ăsta și pentru o asemenea bucurie trebuie să le mulțumim lor:

Pessoa, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 15, Curea, Rodrigues 2, Jorgensen, Vărzaru 1, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson 3, Nan, Vetkova, Martin 4, Manea 3, Fisker. Antrenor: Kim Rasmussen

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*