Copa Libertadores: Victorii lejere pentru Corinthians și Atletico Mineiro

libertadores Corinthians a devenit lider în Grupa 8 a Copei Libertadores după ce a trecut, acasă, de paraguayenii de la Cerro Porteno, scor 2-0. Cu 9 puncte după patru partide, Corinthians a trecut pe primul loc al grupei și și-a luat revanșa pentru eșecul de săptămâna trecută, 2-3 în Paraguay.

Atletico Mineiro a respectat și ea calculele hârtiei și s-a impus clar, 3-0, acasă, cu Colo Colo, din Chile, într-un meci în care brazilienii au marcat încă din primul minut! În schimb, argentinienii de la River Plate au avut mult de tras pe terenul bolivienilor de la The Strongest. Echipa lui Gallardo a scos un punct, după ce au condus cu 1-0 și au remizat, 1-1, la capătul unui meci în care bolivienii au asaltat non-stop poarta argentinienilor.

Sao Paolo a ratat șansa de a câștiga primul meci din acest sezon de Libertadores, remizând în deplasare, 1-1, cu Trujillanos, din Venezuela. Primul punct din competiție pentru venezueleni a venit, însă, grație brazilianului Ganso, care a ratat un penalti în repriza secundă!

De departe, însă, cea mai în formă echipă din acest sezon al Copei Libertadores este Atletico Nacional, din Columbia, echipă care a câștigat 4 meciuri din 4,  a marcat 11 goluri și nu a primit niciunul! De urmărit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*