Convocarea Ioanei Ghizilă la națională este doar o confirmare, nu o surpriză!

ioanaghizila Pentru pasionații de baschet, convocarea Ioanei Ghizilă, de la CSM Ploiești, la naționala de senioare a României nu este nici pe departe o surpriză. Chiar dacă ea este singura jucătoare convocată la națională, dar care nu evoluează pentru o echipă de prim eșalon.

Ioana Ghizilă a impresionat în baschetul feminin românesc, chiar dacă nu a împlinit, încă, 19 ani! A fost una dintre cele mai bune jucătoare din naționala U 18, anul trecut, la Campionatul European și este jucătoarea care dă peste cap statisticile la fiecare meci pe care CSM Ploiești îl dispută. O echipă care se poate transcrie lesne ca fiind Ghizilă și compania!

Faptul că Ioana a fost convocată la naționala de senioare este pasul pe care era fiersc să îl facă. Pentru că a sacrificat destule în favoarea baschetului, nu l-a păcălit și nu l-a abandonat nici când i-a fost greu.

Ioana Ghizilă pune Ploieștiul pe harta naționalei de senioare și va avea șansa să confirme, pentru a prinde lotul final care va participa la confruntările din preliminariile Eurobasket 2017.  Și va confirma!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*