Columbia a vrut să păcălească fotbalul și s-a ales, probabil, cu un meci contra Braziliei, în sferturi

copaameirica Fotbalul, ca oricare alt sport, te pedepsește atunci când ești arogant și, mai ales, atunci când vrei să-l păcălești. O astfel de poveste a fost scrisă la Copa America, în acestă dimineață.

Cum SUA bătuse Paraguay și se calificase în sferturi, Columbia avea nevoie să ia un sigur punct din meciul cu Costa Rica, echipă care nu marcase niciun gol în primele două meciuri, fiind deja, eliminată.

Doar că antrenorul Columbiei, argentinianul Pekerman, a ales să trimită pe teren, în acest joc, toate rezervele pe care le-a avut la dispoziție. Nu știu cum o fi crezut că poate avea omogenitate o echipă care nu a jucat niciodată în formula trimisă de el pe teren, dar cert este că așa a făcut!

Or, Costa Rica, sfert-finalistă la mondialele de acum 2 ani, nu e chiar neica-nimeni în fotbal și a taxat aroganța columbienilor, câștigând cu 3-2!

Degeaba a încercat, disperat, Pekerman să dreagă busuiocul trimițându-i pe teren, în repriza a doua, pe Cardona, James Rodriguez și Cuadrado!

Învinsă de Costa Rica, Columbia a pierdut primul loc din grupa A și va juca, foarte probabil, cu Brazilia în sferturile de finală, în loc de Ecuador!

Asta dacă nu face Peru o surpriză uriașă și o bate pe Brazilia!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*