Coincidențe cu Teixeira și Geraldo!

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 1 (13.03.2015) Filipe Teixeira a fugit de meciurile cu FCSB,în acest campionat, așa cum fuge dracul de tămâie. Dincolo de orice insinuare, rămân faptele care atestă lucrul acesta și posibilitatea de a fi doar coincidențe nefericite, în funcție de modul în care percepe fiecare fenomenul fotbalistic.

Obiectiv vorbind, după mii de meciuri de fotbal văzute, mie îmi este foarte limpede faptul că Teixeira și Geraldo au luat cu bună știință, în meciul cu Pandurii, cartonașele galbene care îi fac spectatori la meciul din runda viitoare, cu FCSB.

Mai mult, în cazul lui Filipe, nu trebuie uitat nici faptul că, la Cluj, înaintea returului din cupă, a făcut tot posibilul să fie eliminat, doar clemența arbitrului și înlocuirea lui la pauză fiind cauzele pentru care nu ”i-a ieșit”. În schimb, Geraldo a ieșit accidentat și a ratat returul

Coincidență sau nu, în turul campionatului, la meciul cu FCSB, Petrolul nu a contat pe Teixeira,  suspendat după ce a primit cartonaș roșu de la Colțescu și a făcut scandal după eliminare, în meciul cu CFR.

 

 

6 Comments on Coincidențe cu Teixeira și Geraldo!

  1. Hehehe! Geraldo e stelist, dar profesionist. Filipe nu e de Petrolul, are valoare de Ch. League cu Steaua.
    Steaua e iubită la Ploiești și în toată țara. Cui vreți să demonstrați altceva? Că de insolventi, echipe fantome și alte teatre de păpuși e sătulă lumea fotbalului.

  2. La intalnirea cu FC steaua Bucuresti..ar trebui sa ne prezentam cu o echipa incropita cu multi juniori din seria a IV-a prahoveana ! Barem daca o luam..s-o luam decent !

  3. Alexxx, nu vorbea nimeni pe aici de supt. Ești tu sugar, nu te poți abține să nu vorbești? Needucatule! Fa și tu un efort, vorbește civilizat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*