Cobrea, norocul, dar și efortul colectiv au adus un punct: CFR – Petrolul 0-0!

cobrea Nu a fost cine știe ce schimbare în jocul Petrolului, odată cu venirea lui Ionel Gane, dar poate că noul antrenor a adus cu el doza de șansă de care echipa avea nevoie pentru a stopa seria de 9 eșecuri consecutive.

În afara șansei pe care a avut-o Petrolul, a mai avut și un portar în zi de grație, Alberto Cobrea meritând, parcă, pentru prestațiile lui de până acum, să bifeze și o partidă fără gol primit!

Pentru moralul echipei, acest rezultat contează mult, pentru clasament nu contează mai deloc. Totuși, nu trebuie minimalizate meritele băieților, care au făcut tot ce au putut ei să evite eșecul, iar pentru faptul că Gane a renunțat la cuplul Prestia – Inez, în defensivă, trebuie apreciat.

Punctul obținut nu trebuie privit ca pe ceva extraordinar, dar nici nu trebuie neglijat, CFR fiind, totuși, una dintre echipele bune, poate cea mai bună din playout!

De remarcat și jocul foarte bun al lui Benga, dar și de semnalat problemele fizice ale echipei, în partea secundă existând mari probleme din acest punct de vedere.

Sincer vorbind, Gane a debutat cu dreptul la Petrolul, rezultatul acesta fiind peste așteptări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*