Cine mai are așteptări de la Gane?

gane Poate el, cel de-al cincilea antrenor al Petrolului în actuala ediție de campionat. Și, poate, cel care a avut ideea de a-l aduce aici!

În rest, printre suporterii Petrolului nu prea se dă nimeni în vânt după această numire! Și nu e vorba despre Gane aici, tipul fiind ok ca persoană și, oricum, și profesional, măcar peste Schumacher. Nu este, însă, nimic personal în lipsa de încredere, Jerry trebuie să se aștepte la asta! Și dacă ar fi venit la Petrolul cel mai tare antrenor în viață, indiferent cu s-ar numi el, lipsa de încredere ar fi persistat printre fanii realiști, care știu că antrenorul, fără un grup unit și care să aibă valoare, nu poate face mare lucru.

Or, cu lotul actual, care continuu să cred că nu e mai slab decât cel din startul sezonului, e limpede că singurul obiectiv real de căre se mai poate agăța vreo speranță de petrolist ar fi realizarea baremului de 15 puncte.

Minuni în fotbal s-au mai văzut, dar este nevoie de prea multe acum pentru a se schimba perspectiva.

Gane nu a plecat la drum deja învins, el a spus că speră, și-a făcut și el un calcul cu punctele din cele 6 meciuri pe care Petrolul le va juca împotriva Chiajnei, Voluntariului și Timișoarei, dar calcule din astea au făcut și ceilalți patru, niciunul nereușind, însă, să câștige măcar un meci cu echipele amintite.

Așa și cu Gane! E liber să își facă tot felul de calcule, imposibile în condițiile în care echipa pe care o conduce acum este incapabilă să câștige măcar un meci! Măcar sunt sigur că Benga va fi titular și că Mareș nu va mai juca în bandă! Măcar atât, că este de bun simț!

Dacă Ionel Gane va reuși să schimbe ceva măcar ca exprimare în joc, el fiind un antrenor adept al fotbalului ofensiv, vom vedea. Dar asta nu înseamnă că în afara lui și a celui care l-a adus mai are cineva așteptări de la Gane! Măcar să ne facă el de râs, pe noi, ăștia care nu mai credem în minuni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*