Chile a câștigat în premieră Copa America: Argentina, eterna perdantă!

Print Finala dintre Chile și Argentina a fost povestea clasică a pomului lăudat la care nu trebuie să te duci cu sacul! Ambele echipe au jucat prudent, ocaziile au fost puține, cea mai mare fiind irosită de Higuain, la ultima fază a meciului, când a fost incapabil să nimerească poarta goală de la o jumătate de metru!

Poate și pentru asta, dar și pentru faptul că Argentina joacă toate meciurile de importanță capitală cu o frică ancestrală, în ciuda valorii indiscutabile pe care o are în ofensivă, Messi și echipa lui au pierdut din nou un trofeu, după ce au pierdut și Cupa Mondială, în preluniri.

De data asta Argentina a pierdut la penaltiuri, acolo unde chilienii au transformat tot, iar argentinienii au punctat doar prin Messi.

În mod normal, la ceea ce au arătat aceste două echipe la turneul din acest an, Chile este indicutabil campioana meritată, Argentina jucând bine doar în două partide din cele 6 pe care le-a disputat!

Chile a câștigat în premieră Copa America și grație antrenorului Sampaoli. Cum ar arăta jocul Argentinei sub bagheta acestui Sampaoli, care e argentinian, ar fi foarte interesnt de văzut! Pentru că nu e fricos!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*