Chiajna-Petrolul 2-2, egalul care ascunde neputința

 

moussa.primul.gol.la.petrolul Concordia Chiajna – Petrolul Ploiești a fost un meci spectaculos pentru unii, pentru ca s-au marcat patru goluri. A fost 2-2 după o sarabandă a erorilor și o bijuterie a lui Serediuc. A fost 1-0 pentru Petrolul după ce Sârghi și Iacob s-au făcut de râs și l-au lăsat pe Moussa singur cu poarta goală, tunisianul marcând pentru că nu putea să rateze. Apoi, Faugh-Porret este eliminat după un henț clar, în minutul 40, fază în urma căreia Petrolul a rămas în inferioritate, francezul fiind eliminat după ce a provocat și un penalty. Pecanha a apărat sutul penibil al lui Purece, dar a fost bătut de autogolul lui Benga din minutul 45. Imediat după reluare, Serediuc a reușit o bijuterie de gol și Chiajna conducea cu 2-1.

Petrolul a avut meritul de a crede în șansa ei, chiar și în 10 oameni și a egalat la 2 după golul lui Marinescu, servit ideal de Zoubir. Golul a fost unul de portar, Iacob primid gol la această fază pe mijlocul porții.

Petrolul a remizat la Chiajna, dar senzația a fost aceea că punctele s-au împărțit între două retrogradabile, Chiajna fiind în acest joc o echipă aproape de penibil. În fapt, ăsta a fost marele noroc al Petrolului, că a dat peste o echipă atât de slabă!

Selymes a zis că Petrolul a avut ghinion! Asta e, diferență de optică. El crede că Petrolul nu are noroc, când, în realitate, Petrolul nu prea are jucători. Cu excepția lui Pecanha, Benga și Zoubir!

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*