CFR – Petrolul 1-0 și salvarea de la retrogradare devine obiectiv real!

cfrpetrolul Petrolul nu a jucat rău la Cluj, dar nu a luat niciun punct. În primul rând pentru că Moussa, așa cum am spus-o de la începutul sezonului, nu știe cu mingea! Iar cine s-a grăbit să-l laude că e bătăios nu trebuie să uite că un fotbalist trebuie să știe cu mingea. Moussa a avut trei ocazii uriașe de gol, în situații foarte bune, dar a demonstrat din plin că nu știe să lovească mingea așa cum trebuie.

În afara acestor ocazii, Benga și-a trecut și el în cont o ocazie monumentală, în finalul partidei. În schimb, CFR  a făcut un jos slab, chiar foarte slab, dar a luat toate punctele pentru că antrenorul ardelenilor a scos din teren piesele slabe și a trimis pe teren doi jucători care au făcut diferența: Păun și Cristian Lopez, cel care a marcat golul victoriei, după o gafă a lui Pecanha.

De partea cealaltă, Selymes a replicat cu Petrișor Voinea, un jucător pentru care trebuie să dea socoteală atât el, cât și Joița. Nu poți să aduci un astfel de jucător decât dacă ai vreun interes extrafotbalistic. Pentru că, din punct de vedere fotbalistic, Petrișor tinde spre zero absolut.” E un jucător cu viteză, care are tehnică în regim de viteză și centrează bine!”, acestea au fost cuvintele lui Selymes când l-a caracterizat pe Voinea.

E o problemă când antrenorul are astfel de viziunea despre asemenea fotbaliști. Și e o problemă când antrenorul se tot vaită că echipa lui joacă bine, dar nu are nicio victorie în șase etape!

Cu un asemenea ritm, salvarea de la retrogradare pare a fi obiectivul real al Petrolului, atât timp cât echipa va fi antrenată de Selymes.

foto:dolcesport

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*