Ce rușine!!! CSM Ploiești a pierdut, acasă, cu CSM Slobozia!

echipacsmfeminin Situația tensionată din cadrul CSM-ului a lăsat urme și pe terenul de handbal. Acolo unde CSM Ploiești, echipă cu un start de sezon bun în Liga Națională, echipă înțesată de vedete, a clacat incredibil în fața unui adversar modest: CSM Slobozia.

Echipa din Ialomița a venit la Ploiești după o serie de opt meciuri în care nu mai bătuse pe nimeni. Mai mult, CSM Slobozia jucase cu doar 24 de ore! înainte de acest meci o altă partidă oficială, cu CSM București.

Chiar și așa, însă, CSM Slobozia a câștigat cu 24-19, în fața unei echipe a Ploieștiului care s-a acoperit de rușine după o astfel de prestație.

”Ne propunem să jucăm cel mai bun handbal de care suntem în stare şi să câştigăm pentru a ne apropia din nou de podiumul clasamentului” – declara Neven Hrupec înainte de acest joc.

Ce a vrut antrenorul CSM-ului din Ploiești și cum au venit sportivele din Ialonița să le dea cu terenul în cap prahovencelor sunt elementele antitetice care au parafat cea mai mare surpriză din Liga Națională în acest sezon! Pentru așa ceva, doamnelor, nu există scuze!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*