Ce aberație mai e și asta? Cristi Ganea este, acum, interesat și de sportul ploieștean?

cristi_ganea Cu ajutorul oamenilor mici care se cred mari se încearcă propagarea ideii de actualul viceprimar cu atribuții de primar și, totodată, unul dintre candidații la postul de primar al Ploieștiului este interesat de soarta sportului ploieștean.

Este o aberație fără margini, pe care aceia care o promovează o cunosc, dar insistă cu ea pentru că interesul lor este acela ca Cristi Ganea să fie cel mai tare din parcare, pentru ca, în acea parcare să își găsească și ei un locșor!

Cristi Ganea a fost plimbat, ca maimuța pe plajă, pe la meciurile de baschet ale CSM-ului, pe la meciurile echipei de handbal feminin, a stat de vorbă cu proprietarii de cai și și-a tot dat cu părerea despre Petrolul.

În toate aceste situații se vedea de la o poștă faptul că omul face lucrurile astea dintr-o obligație ascunsă, nu din convingere. El și acoliții lui știu că e bine că iubitorii sportului ploieștean, care nu sunt deloc puțini, pot face diferența la alegerile care urmează și cred că în acest mod se dau cu binișorul pe lângă ei!

Cine l-a sfătuit pe Ganea că așa este, l-a sfătuit prost, pentru că toate acțiunile lui de până acum, pe această linie, au creat mai degrabă repulsie, au generat o intoxicație de presă pe care lumea nu o mai înghite.

Cristi Ganea nu are absolut nicio treabă cu sportul ploieștean, este mai degrabă, anti-sport, dar unii vor să ne convingă de contrariul acestei situații.

Acum, în spiritul adevărului, trebuie precizat faptul că niciun alt candidat pentru postul de primar al Ploieștiului nu are vreo treabă su sportul din oraș, chit că toți se vor arăta interesați, la un moment dat!

Așa că, pentru iubitorii Petrolului, pentru iubitorii sportului din Ploiești, alegerile locale vor fi doar o ploaie de vară. De la care aștepți doar să treacă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*