Câte abonamente va mai vinde Petrolul?

fanipetrolul În sezonul trecut, unul al marilor speranțe, Petrolul a fost clubul din fotbalul nostru care a vândut cele mai multe abonamente, aproape 3000! Acum, mai e o lună până la startul noii ediții de campionat și Petrolul se află în plin proces de refacere, economică și sportivă, dar, mai important, este în căutarea fanilor pe care i-a pierdut în finalul stagiunii anterioare.

Petroliștii vor cumpăra abonamente și acum, e limpede, dar nimeni de la club nu trebuie să se aștepte ca numărul acestota să mai depășească 1000! Asta pentru că întotdeauna există o corelație între ce oferi și ceea ce primești.

Or, acum, Petrolul nu oferă cine știe ce. O echipă managerială în care mulți dintre fani, și nu numai, nu au încredere, un antrenor cu rezultate mai degrabă slabe, un lot de jucători plin de incertitudini și, implicit, lipsa perspectivei unui fotbal spectaculos, care să facă tribune pline pe Ilie Oană!

Pe de altă  parte, însă, o echipă este normal să fie ajutată mai ales când trece prin momente delicate, dar chestiunea asta ține de o anumită mentalitate a maselor care lipsește în sportul din România.

În mod normal, indiferent cine e patron, indiferent ce antrenor are echipa și ce jucători o reprezintă, suportul publicului trebuie să existe. Dar aceste lucruri le regăsim doar în fotbalul din Anglia, Germania, Spania și altele asemenea. Iar  cei care au adus Petrolul în postura de a se uita în oglindă și de a se îngrozi de ceea ce vede trebuie să știe și ei că nu pot cere fanilor mentalitate de nota 10 atunci când ei, din acest punct de vedere, au fost de maximum 5!

 

1 Comment on Câte abonamente va mai vinde Petrolul?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*