Cât de tare i-a deranjat Baganagiu pe fscb-iștii din presa centrală!

momente La fiecare meci pe care Petrolul îl joacă pe Ilie Oană, crainicul stadionului, Mircea Baganagiu, are rolul lui, foarte important, în conectarea publicului la miza partidei. Momentul lui face parte din ritualul fiecărui spectator de pe Ilie Oană, care știe că după prezentarea lui Baganagiu începe imnul echipei. Ce face Mircea înainte de fiecare meci este special și doar el știe să o facă atât de bine!

Evident, așa-zișii jurnaliști de la un ziar național, care pe pagina dedicată Petrolului îl prezintă în continuare pe Mulțescu în postura de antrenor, au sărit ca arși, numindu-l pe Baganagiu iresponsabil!

”Petrolul – Steaua, a doua semifinală a Cupei României, a avut parte de tensiune încă de la început, generată de un crainic iresponsabil. Dacă în trecut în Ghencea se făceau de la microfon ironii de grădiniţă la adresa rivalilor din Ştefan cel Mare şi Giuleşti, acum a venit rândul ca la Ploieşti să fie creată şi întreţinută o atmosferă încărcată. Concret, announcer-ul „lupilor” a ironizat campioana. „Nu a dat niciun gol în scurta ei istorie! O echipă căreia în plac horele ţărăneşti”, a descris acesta formaţia lui Gâlcă, aluzie la problemele de identitate după ce judecătorii i-au dat câştig de cauză Armatei în privinţa emblemei.”

Asta scriu ei, niște fcsb-iști angajați în presă cu un singur scop: să pupe în fund tot ce înseamnă echipa asta artificială!

În primul rând, Mircea Baganagiu, care este profesor, nu vreun drogat care mănâncă pufuleți, ca alții, a avut dreptate. FCSB nu mai jucase niciodată în nocturnă în Cupa României și nu dăduse niciun gol în Cupa României!

Apoi, nu poți numi iresponsabil un om care își face treaba și și-o face foarte bine! Decât dacă ești un fcsb-ist ordinar, pitit în spatele unei legitimații de ziarist.

Iresponsabili sunt cei care, la masa presei fiind, aseară, au sărit și au urlat ca niște animale când a marcat Steaua, la ultima fază a meciului. Și iresponsabili sunt jucătorii FCSB care au înjurat spectatorii din spatele băncii lor de rezerve, le-au arătat semne obscene, au reacționat ostentativ, de parcă dușmanii lor erau în tribune!

E normal, ei fiind ai nimănui, să nu suporte să vadă cum petroliștii au susținerea fanilor! Și, în definitiv, la FCSB, atât timp cât i se va crea o imagine deformată în presa centrală, iresponsabilitatea pare normalitate!

D-aia iubim Ploieștiul, patria noastră, și…. pe Capitala voastră!

Vă sună ca fiind ceva iresponsabil, este?

11 Comments on Cât de tare i-a deranjat Baganagiu pe fscb-iștii din presa centrală!

    • Hei.. nici chiar asa ! Compari Ploiestiul cu Bucurestiul ? Bucurestiul e precum SUA , un conglomerat de natii si obiceiuri…o tocana nationala !

  1. Dl. Mircea Labagiu sau cum il cheamă, nu crainic…e un bufon mediocru… Indiferent de adversar, el trebuie tratat cu respect (asta daca ai cei 7 ani de acasă si ești civiliza)… Dar probabil bufonul stadionului, dl Labagiu este ruda cu huliganul ala retardat care a lovit cu pumnul un jucător al Stelei (Galamaz). Păcat ca o echipa frumoasa ca Petrolul are angajați care-i terfelesc blazonul (Dl. Labagiu) si anumiți suporteri care de fapt sunt huligani… Nu cred ca respectatul Ilie Oană s-ar fi mândrit cu oameni ca ăștia in jurul lor. Respect Petrolul Plodești….si apropo…nu sunt Stelist…sunt doar un suporter al fotbalului si al fair-paly- ului romanesc!

  2. Nu mă duc pe stadionul Petrolului tocmai de aceea. Înjurăturile și mojicia – la ele acasă. Dacă însuși ziariști spun că ne…. pe capitala….., apoi de golanii, vagabonzii, tiganii din galerie, ce pretenții? Refulări de oameni ne-evoluati. Rușine ptr abordare!

    • Bai limitatule…cum a prezentat Baganagiu adversarul FACE PARTE DIN REGIA si din SCENARIUL UNUI JOC DE FOTBAL ,cu presiuni verbale, alocutiuni arogante si alte ironii menite de a ” învolbura intâlnirea ! In toata luimea sportiva civilizata , asemenea remarci , nu sunt luate ca jigniri !…Ce a ce fac „nătângii si nemernicii” din TV si din presa scrisa ,înţelegând un cu totul alt sens unele reactii verbale , este vorba de perceptie,limita si lipsa de maleabilitate ! La adresa Petrolului de cca 3-4 ani , oare nu intalnim des lipsa de respect si de considerare , reliefând infumurarea si aroganta celor de la Steaua ?!..I-a mai gandeste-te _! Asta daca nu esti vreun ..stelist infiltrat pe site-ul nostru !

    • Cum ar fi un meci de box fara acel „meci al reactiilor” din inaintea partidei ? Ar insemna ca meciul de box din ring sa se transfere in tribunale ptr calomnieri si injurii , nu ?!

  3. Dl Camionagiu spune că FCSB nu a dat niciun gol… dar cum, stimabile, a ajuns in semifinala pe care tocmai urma să joace? Glumițe și poante menite să distreze și să aprindă spiritele vajnicilor injuratori cu IQ subunitar prezenți în tribune. Aveți și dvs un neajuns: STEAUA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*