Bombă la Copa America: Uruguay-out, Venezuela – calificată!

copaameirica Prea multă suficiență și prea puțin fotbal. Asta a arătat Uruguay în meciul cu Venezuela, decisiv pentru celești în tentativa de a obține calificarea în sferturi. După eșecul cu Mexic, 1-3, Uruguay, echipa care domină calificările în America de Sud, trebuia să ia trei puncte cu Venezuela, o formație care se zbate în subsolul calificărilor din aceeași zonă, abia-abia bifând primele puncte.

Numai că, pe teren, lucrurile nu au arătat deloc precum în disputa dintre David și Goliat. Uruguay nu a jucat nimic în prima parte și Venezuela a intrat la pauză cu avantaj meritat de un gol, grație reușitei lui Rondon. Partea secundă a fost una în care Gaston Ramirez, Sanchez și Arevallo Rios au jucat slab spre penibil, mijlocul uruguayan nefiind capabil să livreze nimic pe faza de atac.

Antrenorul Tabarez s-a umplut și el de penibil, după ce l-a pus pe Luis Suarez să se încălzească vreo 20 de minute, preferând să nu-l mai bage în teren, generând o reacție nervoasă a golgheterului de la Barcelona! Adică ai golgheterul din Spania la dispoziție și tu preferi să îl trimiți pe Corujo în locul său? Da, pentru că senili sunt și în fotbal!

Bine, Tabarez și-a plătit prețul, echipa lui fiind eliminată, incapabilă să marcheze, nici măcar prin Cavani, care s-a făcut de râs singur cu portarul, în minutul 90, trimițând pe lângă poartă! 0-1 la final și bucurie la Caracas!

Venezuela, în schimb, s-a calificat în sferturi, pentru că a câștigat și primul meci,  cu Jamaica.

Uruguay mai are de jucat doar cu Jamaica, pentru palmares și îl și văd pe Tabarez cum îi spune lui Suarez:”Nu-i nimic, Luis, suntem eliminați, dar joacă și tu cu ăștia care cântă raggae, poate te afirmi!”.

De râs!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*