Blestemul Petrolului: ce s-a întâmplat cu Alcenat, Guilherme și Hamza!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 (20.09.2015) Toți trei au fost idoli la Ploiești. Toți trei s-au considerat la un moment dat prea buni pentru a mai juca la o echipă mică, precum Petrolul și au optat pentru bani și pentru glorie. Cel puțin așa au crezut și au făcut pasul spre echipe care, teoretic, la garanta așa ceva.

Deși în nenumărate rânduri primii doi au anunțat că nu-i interesează să joace pentru FCSB, echipa aia din București care se zice că e cea mai iubită din țară, dar care e huiduită peste tot, taman la această grupare au ajuns, într-un fel sau în altul. Niciunul nu a convins, iar acum Becali a anunâat că îi trebuie fundași laterali, semn că despărțirea de cei doi., printre alții, e iminentă.

Dacă Guilherme a mai jucat titular, Alcenat, despre care Mitică Dragomir, meseriaș în fotbal, spunea că e de clasă mondială și că poate juca la Real sau Barca, nici măcar nu a adunat minute decente ca număr în tricoul FCSB.

Hamza, care a fost cel mai iubit atacant străin din istoria Petrolului, a ales banii din Bulgaria, în prima fază, pentru ca în acest moment să ajungă rezervă de lux la celebra echipă Tractor Sazi, din Iran.

Sigur, Petrolul are alte probleme acum, dar niciunul dintre cei trei nu ar fi fost în atenția nimănui dacă nu ar fi jucat la clubul acesta, aflat acum în colaps.

1 Comment on Blestemul Petrolului: ce s-a întâmplat cu Alcenat, Guilherme și Hamza!

  1. Fcsb? Peste tot huiduita? ??????????
    Vrei sa spui,stimabile,ca face recorduri de audienta peste tot unde se duce in tara? Vezi sa nu faci infarct de atata frustrare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*