Bătaia de joc e continuată: ce nevoie are Petrolul de Pulhac și Pleșan?

pulhacplesan Cu jucătorii din actualul lot Petrolul nu poate spera la mai multe. Asta este limpede, dar nu înseamnă că, în baza acestei idei, să se meargă din aberație în aberație. Sunt anunțați ca noi achiziții ale Petrolului, mai nou, Mihăiță Pleșan și Cristi Pulhac. Adică, într-un lot care colcăie de fotbaliști expirați, încă doi de același tip ar putea să reprezinte o soluție miraculoasă?

Ieșirea din criza în care se află echipa va avea loc tocmai după ce se va face o epurare a lotului, o îndepărtare din curtea Petrolului a jucătorilor expirați, care nu au niciun fel de motivație pentru a juca la Petrolul. În niciun caz nu se va face  cu jucători care vor veni mâncând pământul doar pentru a-și lua un salariu.

Problema de fond la echipă tocmai asta este. Nu există atitudine, nu există unitate, pentru că jucătorii au fost aduși aduși la Petrolul fără să se țină cont de valoarea actuală, ci doar de disponibilitatea lor. Mergându-se pe această linie se poate compronite și un eventual reviriment care ar putea apărea în 2016.

Cu jucători precum Pleșan și Pulhac nu se revigoarează nimic, se merge pe aceeași linie moartă.

Atenție, mare, așadar, la jucătorii care vor veni de acum încolo la Petrolul. Dacă se mai dorește menținerea în Liga I. Dacă nu, se poate merge liniștit în Liga a II-a și cu puștii Petrolului. Ar fi, oricum, mai bine!

foto: digisport

1 Comment on Bătaia de joc e continuată: ce nevoie are Petrolul de Pulhac și Pleșan?

  1. Atentie: pestele de la cap ….. Adica de la capra. Chiar nu ne dam seama ca acest patron nu a ajutat echipa si mai ales acum. Banii care erau bagati in echipa erau furati erau fraudati. Sa scapam de el!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*