Baschetbaliștii de la CSM Ploiești la cea mai clară victorie a sezonului

mirceaneagoe CSM Ploiești a bifat a treia victorie pe teren propriu în Liga I, după ce s-a impus de o manieră entuziasmantă în fața formației Energia 2 Târgu Jiu. Practic, oltenii nu au avut nicio șansă, băieții antrenați de Cornel Aalecu luând meciul pe cont propriu și stabilind, la final, o diferență cum rar se poate vedea în baschetul modern. A fost 97-37! și poate singurul regret rămâne acela că echipa ploieșteană nu a trecut de cota 100 în această partidă. Sigur, nici nu a fost un obiectiv în sine acest lucru, în afara lui Biasutti fiind rulat tot lotul de jucători avut la dispoziție.

Până acum, în Liga I, CSM Ploiești a disputat 4 partide, câștigând trei și pierzând una, pe terenul Științei București. În partida cu Energia 2 Tg. Jiu, lotul ploieștean a fost următorul:

CSM Ploieşti: Movileanu (15p), Stanoilovici (8p), Dumitrescu (12p), Ene (14p), Dogaru (11p), Neagoe (15p), Ianuli (14p), Crăciun (6p), Topologeanu (2p), Bărbuceanu, Tudorache, Biasutti, Dumitru. Antrenor: Cornel Alecu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*