Ați auzit de Bolboașă? Îl critică pe Pecanha!

bolboasa Mirel Bolboașă este al treilea portar al Petrolului și, evident, nu a avut prea multe șanse de a apăra buturile lupilor. Poate și din această frustrare, dar și din cauza anturajului nefast din vestiar, el a ajuns să îl critice pe Pecanha, portarul brazilian care chiar înseamnă ceva pentru Petrolul de astăzi!

Informația a fost oferită de un jucător al Petrolului, indignat, parcă, de faptul că din ce în ce mai mulți colegi caută nod în papură, în loc să se concentreze pe ceea ce au de făcut.

Cum să ajungă Bolboașă, neica-nimeni în fotbal, să îl critice pe Pecanha? Evident, el va infirma acest lucru și va spune, probabil, că Pecanha e idolul său, așa cum fac toți oamenii mărunți atunci când sunt ”descoperiți”.

E drept, pe fond, Pecanha a greșit la meciul cu Iașiul, a greșit și în tur cu moldovenii și a mai avut câteva erori în acest sezon. Dar a fost, de departe, omul cel mai important de la Petrolul, în afara celor trei penalty-uri apărate brazilianul având alte intervenții extraordinare.

Ideea este, însă, alta. Pecanha, care putea să plece la altă echipă și pe un salariu mai bun, în vară, a rămas la Petrolul, știind bine situația echipei. Adică omul are caracter. Și, spre deosebire de Bolboașă, își ia salariu pe merit, nu doar ca să lustruiască banca de rezerve. Chiar așa, ce nevoie are Petrolul de Bolboașă?

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*