ASA – Petrolul, înfrângerea perfectă pentru lupi!

asa ASA a câștigat contra Petrolului și rămâne lider, în daunei FCSB. ASA  a câștigat pentru că Astafei și pentru că Voiculeț. Recordul invincibilității în deplasare a picat pentru Petrolul, la capătul unui meci în care nimeni nu va putea spune că ploieștenii au făcut figurație. Bine, cu excepția lui Astafei, de înțeles, titularizarea lui fiind total neinspirată, fotbalistul fiind expus inutil. Și expus total, după ce a făcut în final. A fost înfrângerea perfectă, în care Petrolul a luptat și a pierdut doar grație execuției fabuloase a lui Voiculeț.

S-a dus recordul, s-a dus și punctul care era în contul petroliștilor, cu 4 minute înainte de final. Ca un corolar, însă, nu pot să nu mă gândesc la fețele steliștilor, adunați la nunta manelistului Adi Popa, atunci când Voiculeț a marcat. Sunt sigur că i-au înjurat pe petroliști pentru execuția fabuloasă a jucătorului de la ASA!

Sunt sigur pentru că le stă în caracter, din moment ce nimeni nu va uita vreodată semnele obscene făcute de bucureșteni către fanii Petrolului, pe Ilie Oană!

Petrolul a luptat cu onoare la Târgu Mureș și a pierdut demn, lăsându-le fecesebiștilor disperarea și gustul amar pe care l-a avut tortul miresei lui Adi Popa!

O înfrângere perfectă pentru Petrolul! Singura despre care se poate spune așa ceva!

foto: digisport

3 Comments on ASA – Petrolul, înfrângerea perfectă pentru lupi!

  1. Păpușari ieftini, jucati fotbal precum va este caracterul. Echipe ca ale voastre merită să stea în anonimat, atunci când combină fotbalul cu teatrul ieftin, bonus ura de neînțeles față de cea mai titrată echipă din estul Europei. Stelistii va urează la mulți ani în anonimat și în mocirla diviziilor secunde. Steaua va fi an de an în frunte și în Europa, dar voi, desculților plini de ură?

  2. Le spuneam vineri unor colegi petrolisti : Acest meci ASA – Petrolul este unicat.La sfarsitul lui ma voi bucura oricum. Daca remizeaza sau castiga Petrolul, este bine pentru Steaua. Daca bate ASA, ma bucur ca ati mai intrat inca putin in rahat si veti pierde si locul 3. Oricum la anul nici nu veti mai avea echipa de liga 1.

  3. Stelistule, unii sunt așa de mici, încât mai presus de iubirea ptr echipa lor favorită se afla ura ptr STEAUA BUCUREȘTI. Îl intrebam pe un prieten petrolist, care era fericit fiindcă a luat bătaie Petrolul, dacă o echipă mare s-ar comporta vreodată astfel, dacă el știe că Steaua ar fi făcut vreodată așa ceva. Își vor savura nemernicia și josnicia, pentru că tot la STEAUA se vor uita marțea și miercurea de la 21.45,pe un fundal sonor ce pe al lor stadion nu se va auzi vreodată. Iar d-lui Astafei să îi faceți statuie, fiind exponentul frustrărilor voastre, precum si aducătorul celei mai mari performanțe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*