Arogantule Reghe, nu mai faci hora bucuriei? Dinamo o elimină pe modesta FCSB!

dinamofcsb În viață, mai devreme sau mai târziu, aroganța ieftină, fără o bază reală, se plătește! Și în fotbal, de asemenea! Antrenorul Reghecampf, care sfida publicul ploieștean cerându-le jucătorilor de la FCSB să facă o horă pe Ilie Oană, după un 0-0, a primit două palme în doar trei zile. Una de la Șumudică, alta de la Rednic.

FCSB-ul soțului Prodancei a fost umilit de Astra și dat afară din cupă de Dinamo și a ratat două șanse imense de a se bucura, eventual de a face hore!

Obiectiv vorbind, FCSB a avut și neșansă. Neșansa de a ajunge atât de departe în lupta pentru titlu și în semifinalele cupei. Într-un fotbal normal, nu bazat pe adulație pentru o echipă de duzină, în acest sezon FCSB trebuia să fie scoasă de multă vreme din cărțile oricărui trofeu.

Faptul că Reghe l-a acuzat pe Balaj că a ajutat-o pe Dinamo ține de o normalitate a lui, care și-a clădit o lume paralelă, în care se crede frumos, deștept și de neatins!

O fi, dar doar pentru Prodanca! Pentru fotbalul românesc, este un produs expirat și care a ajuns, cândva, la mare preț și grație arbitrajelor, pe care acum le înfierează!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*