Argumentele Petrolului pentru a face un meci bun cu FCSB

tamuzgolsteaua Într-o ordine aleatorie, publicul, antrenorul și forma de moment sunt cele trei mari atuuri ale Petrolului, în prima manșă a semifinalei cu FCSB.

La nivelul antrenorilor, este limpede faptul că Rdenic are o infinitate de plusuri față de Gâlcă. Un om care a trecut prin multe, care a câștigat trofee, care știe ce înseamnă astefl de meciuri, Mircea Rednic, poate decide soarta calificării prin modul în care gândește calificarea. De partea cealaltă, Gâlcă e novice, deocamdată, și a arătat că poate claca în dublele confruntări cu miză.

Apoi, la Ploiești, pe Ilie Oană, Petrolul are un public pe care nu-l regăsești nicăieri în țară. Un public pasional, dar și cunoscător, unul care poate pune presiune pe adversar și care  alimentează cu enegie echipa petrolistă! Iar la un meci de acest gen, jucătorii dau totul și pentru oamenii din tribune, firesc, de altfel!

În fine, forma de moment este un alt argument pentru Petrolul. Adică o echipă care a marcat în ambele meciuri de campionat de până acum, care nu a primit gol și care a luat maximum din meciurile jucate, ar trebui să aibă o încredere maximă că poate câștiga și acest joc, mai ales în fața unei formații care se chinuie, fotbalistic, în această perioadă.

Geraldo avertiza că petroliștii trebuie să joace intelligent acest meci și că ar fi foarte important să nu primească gol Petrolul. Sigur, o victorie fără gol primit ar fi aur curat! Și a cam venit timpul să o vedem!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*