Aplauze pentru băieți: Știința București – CSM Ploiești 64-75!

baschetcsm Eugen Ilie nu a vorbit în van atunci când a spus că doar propria echipă poate fi un adversar în lupta pentru promovare. Tânărul tehnician al CSM-ului a citit perefect ecuația promovării în prima ligă a echipei de baschet masculin de la CSM Ploiești și acum nu pare a face altceva decât să ajungă, treptat, la rezultatul așteptat.

Într-un meci foarte important, cu echipa pe care Ilie a construit-o, practic, Știința București, gruparea ploieșteană a arătat că are calibru și s-a impus după două sferturi orientate spre atac, primul și ultimul, și două axate pe defensivă, al doilea și al treilea. Căpușan și Movileanu, de partea ploieștenilor, respectiv Ștefan și Forreiter, din tabăra Științei, au avut ”războiul” lor, câștigat de ploieșteni grație ajutorului primit de la Dumitrescu, Ciotlăuș, Ene și Ionescu.

A fost 75-64 pentru CSM care accentuează senzația că promovarea este doar o chestiune de parcurgere a meciurilor care au mai rămas! La cum arată echipa acum, dar și cu potențialul real de creștere pe care-l are, e limpede că doar o implozie ar periclita obiectivul.

Ceea ce nu este cazul la secția CSM-ului care este, acum, poate singura care consumă proporțional cu ceea ce oferă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*