Andreea Mitu, noua senzație de la Roland Garros, o bate și pe Schiavone!

mitu Andreea Mitu se află în perioada de grație a carierei sale, taman la Roland Garros. Dupe ce a eliminat-o pe Pliskova, în turul 2, Mitu a avut azi meci cu Schiavone, fostă câștigătoare la Roland Garros. Și a făcut o partidă memorabilă. După ce a fost condusă în primul set cu 3-0, cu 4-1 și cu 5-3, Andreea Mitu a revenit fantastic și a reușit să câștige setul cu 7-5. Mai mult, a început bine și setul al doilea, având chiar șansa de a face 3-0, dar a ratat-o, astfel că Schiavone a rămas în meci, 1-2. Minunea, însă, părea posibilă! Și a fost, chiar dacă Andreea a revenit și în acest al doilea set de la 3-4 și a câștigat cu 6-4!

Fabuloasa Andreea Mitu, locul 100 WTA, este în optimi la Roland Garros și de aici încolo va avea, cu siguranță toți fanii tenisului din România alături de ea! Un copil care a vrut să renunțe la tenis acum un an, care a adus victoria României cu Canada, la începutul anului, este acum noua senzație la Roland Garros.

În meciul cu Schiavone a făcut puncte cu toate loviturile posibile, nu doar cu dreapta în lung de linie, care rămâne, însă lovitura ei de bază. De remarcat că, după ce a ratat două mingi de meci, Mitu a parafat calificarea în fața lui Schiavone cu o ”scurtă”, etalând un bagaj de lovituri chiar suprinzător de variat!

foto: digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*