Ambiția nu a fost suficientă: Petrolul – CSMS Iași 1-2!

iasigol Jucătorii Petrolului au jucat cu ambiție partida cu moldovenii de la CSMS Iași, dar asta nu a fost suficient pentru a obține ceva din meciul cu CSMS Iași. Pentru că ambiția, nedublată de valoare, este, de cele mai multe ori, insuficientă.

Prima eroare majoră a făcut-o Schumacher, ambițios și el, dar lipsit de valoarea necesară. I-a trimis pe benzi pe Mareș și Stana, Mareș nefiind niciodată jucător de bandă, iar Stana nefiind niciodată mijlocaș dreapta. Apoi, a rămas fidel cuplului defensiv Prestia – Inez, o garanție pentru adversari că vor marca.

Bole, după un cotraatac școală a deschis scorul cu un șut foarte bun, sub bară, și a pus o preiune și mai mare pe ploieșteni. Mareș a egalat în minutul 17, după un șut al lui Zoubir, dar asistentul Sebastian Gheorghe a fost penibil, semnalizând un ofsaid imaginar, fiind foarte prost plasat, cu doi metri în spatele ultimului fundaș ieșen.

În loc de 1-1 a fost 0-2, după o fază în care Crețu l-a scos ușor din joc pe Bucșa, i-a pasat lui Cristea, scăpat din marcaj de Inez, și ieșeanul a marcat după ce l-a driblat pe Cobrea.

La pauză, Schumacher și-a corectat erorile în privința componenței echipei, a făcut toate cele trei înlocuiri posibile, l-a pus pe Gavrilă în banda dreaptă, firesc, l-a readus pe Stana în centru și l-a scos pe gafeurul Inez. Și Petrolul a arătat mult mai bine ca în primele 45 de minute!

Begeorgi a dat semnalul revenirii, în minutul 47, cu un gol marcat cu un șut de la distanță, iar după alte două minute Stana i-a dat o pasă ideală lui Gavrilă, singur cu Grahovac, șutul mijlocașului ploieștean fiind deviat de portarul oaspeților în bară!

Dar asta a fost tot, Petrolul arătând în partea secundă că are ambiție, dar și un deficit de valoare, insurmontabil. Bucuria Ligii I mai are doar 12 episoade!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*