Albin a marcat pentru Veracruz și în play-off!

albin Nu sunt puțini aceia care acreditează ideea că Petrolul ar fi luat titlul de campioană în acest an dacă reușea să își păstreze lotul din turul camponatului. Și, pentru a pune oarecum sare pe rană, evoluțiile lui Albin, în Mexic, la Tiburones Rojos de Veracruz, vin să adâncească regretele în acest sens. În această dimineață, după ora României, Veracruz a disputat primul meci din play-off-ul Clausurei pe terenul lui Queretaro. Fostul fotbalist al Petrolului a fost cel care a deschis scorul, dar golul marcat de gazde prin brazilianul Wiliam Silva a fost cel care a stabilit egalitatea la pauză.

Finalul meciului a fost unul tipic fotbalului din această zonă, cu mulți nervi, dar și cu un gol marcat de gazde, în minutul 90, autor fiind fundașul central Corona. Meciul s-a încheiat cu victoria lui Queretaro, nu înainte ca Albin să vadă și cartonașul galben.

De departe, Albin a fost cel mai bun fotbalist străin care a jucat vreodată la Petrolul și, cu un management mai reușit, putea să ducă Petrolul spre titlu, nu pe Tiburones Rojos din Veracruz.

foto: noventaminutos.mx

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*