ANA MARIA TAMIRJAN, IN LOTUL PENTRU EUROPENE

Martie 25, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Gimnastica

La începutul lunii viitoare, mai exact în perioada 2-5 aprilie, lotul feminin de gimnastică a României va participa la Campionatul European, competiţie care se va desfăşura la Milano, în Italia. La acest concurs, tehnicianul Nicolae Formite va deplasa patru sportive, printre acestea numărându-se şi ploieşteanca Ana Maria Tămîrjan. Alături de gimnasta care şi-a început cariera la clubul Petrom Petrolul Ploieşti, pentru ţara noastră vor mai concura următoarele sportive: Sandra Izbaşa, Gabriela Drăgoi şi Diana Chelaru, ultima aflată la primul ei concurs de anvergură la senioare.

Altfel, la ultimul concurs de verificare înainte de Campionatul European, Ana Maria Tămîrjan a obţinut cea mai bună clasare dintre reprezentatele României în proba de individual compus, şi anume locul 5.

Concursul „Trofeo Citta di Jesolo” din Italia a fost câştigat de localnica Lia Paralori, cu 54,750 de puncte, în timp ce Ana Maria a strâns 54,150 de puncte. Poate la Campionatul European de luna viitoare sportivele din lotul tricolor vor reuşi să se claseze pe podium.

 

 

Comments

One Comment on "ANA MARIA TAMIRJAN, IN LOTUL PENTRU EUROPENE"

  1. ANA MARIA TAMIRJAN, IN LOTUL PENTRU EUROPENE « Anamaria Tămîrjan - fan site on Mie, 25th Mar 2009 12:46 pm 

    [...] articol scris de Cristi Damian in Prahova Sport [...]

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!